Turva-alue

Luistamaton kuviointi juoksumaton laidoilla takaa maksimaalisen turvallisuuden.

 

Hiiliteräspylväät

Tyylikkäästi ja tukevasti muotoiltu. Uutta ja dynaamista muotoilua.

Juoksumaton alusta

Erikoismateriaalit takaavat alhaisen energiankulutuksen ja pitkän käyttöiän.

0-16 % nousukulma

Kuluta enemmän kaloreita ja kiinteyttä lihaksia lisää säätämällä harjoituksen tehoa – jopa 16 %:n sähköisesti säädettävä nousukulma on helppo säätää. Se sopii sekä kevyeen kävelyyn että intensiiviseen kardiotreeniin.

Multi Feedback -kosketuspainike

Tarkka interaktiivinen kokemus tärinällä ja äänipalautteella. Pidä kirjaa kaikista tarvittavista tiedoista: ajasta, matkasta, kaloreista,nopeudesta ja pulssista. Yksityiskohtainen palaute auttaa sinua ylläpitämään motivaatiota ja saavuttamaan kuntotavoitteesi.

 

21.5” Full HD -kosketusnäyttö

Harjoittelu ei ole koskaan tylsää. 21,5 tuuman (23 mm) ohut kosketusnäyttö avaa käyttäjälle rajattomat viihdemahdollisuudet, kun käytössä on WiFi, Bluetooth ja YouTube. Kuuntele musiikkia sisäänrakennetuilla kaiuttimilla ja katso videoita Full HD 2K -resoluutiolla (huomaa, että kaikki videosovellukset eivät tue suoratoistoa).

Maksiminopeus – 16 km/h

Säädä nopeutta 16 km/h asti vain kevyesti koskettamalla painiketta. Sopii täydellisesti pitkään kevyeen kävelyyn tai hölkkäämiseen.

 

Painorajoitus 180 kg

Laadukas runko on tehty kestämään kovaa harjoittelua ja jopa 180 kiloisen käyttäjän maksimipainon.

 

Automaattipysäytys

Witt Smart Run -juoksumatossa on askelanturi, joka ei pelkästään laske askeleitasi juoksemisen aikana, vaan se myös pysäyttää maton, jos askeleita ei havaita.

Oikea harjoitusasento

Ergonominen näyttö auttaa käyttäjiä pitämään oikean asennon harjoituksen aikana.

Juoksumaton matto

Ammattilaistasoinen ja laadukas saksalainen juoksumaton matto kuviolla, joka pitää maton muodossa. Lisää harjoittelumukavuutta.

TEHOKAS MOOTTORI

Taajuusmuuttaja tarjoaa maksimaalisen energiatehokkuuden. Moottorin automaattinen lämpötilan säätö ja melunvaimennus takaavat erinomaisen suorituskyvyn 2,5 hv:n teholla (huipputeho jopa 6 hv).

 • 21.5 tuuman iso näyttö.
   
 • 23mm erittäin ohut näyttö.
   
 • 2K Full HD -näyttö. 2 sisäänrakennettua kaiutinta.
   
 • Tukevat hiiliteräspylväät. Antavat vahvan tuen.
   
 • Juoksumaton matto Kuviointi pitää maton muodossa ja lisää harjoittelumukavuutta. Matto on huoltovapaa ja vähentää siksi huollosta koituvia ongelmia.
 • Sivupalkkien rakenne muotoiltu liukumattomaksi.
   
 • Kantava ja elastinen juoksualusta vaimentaa hyvin iskuja. Suojaa niveliäsi juostessa, koska alusta on kovan sijaan joustava. Parantaa myös juoksukokemusta.
   
 • 75 mm steel roller. 
   
 • Motor variable frequency drive, high efficiency and energy saving, automatic temperature control, ultra-low noise.