Witt Smart Run Pro

Innovatiivisesti ja dynaamisesti muotoiltu runko tuo kuntosalillesi uusien trendien mukaista estetiikkaa. 21,5 tuuman ultraohut kosketusnäyttö avaa käyttäjälle rajattomat viihdemahdollisuudet, kun käytössä on WiFi, Bluetooth ja YouTube.

X-kiinnike

Innovatiivinen ja esteettinen muotoilu.
 

Hiiliteräspylväät

Tyylikkäästi ja tukevasti muotoiltu. Uutta ja dynaamista muotoilua.


Kolmikulmainen kiinnike näytölle

Vakaa käyttökokemus – antaa hyvän ergonomisen korkeuden.
 

0-16 % nousukulma

Kuluta enemmän kaloreita ja kiinteyttä lihaksia lisää säätämällä harjoituksen tehoa – jopa 16 %:n sähköisesti säädettävä nousukulma on helppo säätää. Se sopii sekä kevyeen kävelyyn että intensiiviseen kardiotreeniin.

Erittäin suuri, erittäin ohut, erittäin selkeä – näkemäsi on poikkeuksellista.

Erittäin läpinäkyvän karkaistun lasin käyttö, integroitu kapasitiivinen kosketus sekä 21,5 tuuman 1920*1080-resoluution teräväpiirto-LCD-näyttö toimivat saumattomasti yhteistyössä. Korostaa upeaa kuvanlaatua ja täydellistä esitystä.

 

21.5” Full HD -kosketusnäyttö

Harjoittelu ei ole koskaan tylsää. 21,5 tuuman (23 mm) ohut kosketusnäyttö avaa käyttäjälle rajattomat viihdemahdollisuudet, kun käytössä on WiFi, Bluetooth ja YouTube. Kuuntele musiikkia sisäänrakennetuilla kaiuttimilla ja katso videoita Full HD 2K -resoluutiolla (huomaa, että kaikki videosovellukset eivät tue suoratoistoa).

Maksiminopeus – 16 km/h

Säädä nopeutta 16 km/h asti vain kevyesti koskettamalla painiketta. Sopii täydellisesti pitkään kevyeen kävelyyn tai hölkkäämiseen.
 

Painorajoitus 180 kg

Laadukas runko on tehty kestämään kovaa harjoittelua ja jopa 180 kiloisen käyttäjän maksimipainon.
 

Automaattipysäytys

Witt Smart Run -juoksumatossa on askelanturi, joka ei pelkästään laske askeleitasi juoksemisen aikana, vaan se myös pysäyttää maton, jos askeleita ei havaita

 

 

Oikea harjoitusasento

Ergonominen näyttö auttaa käyttäjiä pitämään oikean asennon harjoituksen aikana.

Juoksumaton matto

Ammattilaistasoinen ja laadukas saksalainen juoksumaton matto kuviolla, joka pitää maton muodossa. Lisää harjoittelumukavuutta.

TEHOKAS MOOTTORI

Taajuusmuuttaja tarjoaa maksimaalisen energiatehokkuuden. Moottorin automaattinen lämpötilan säätö ja melunvaimennus takaavat erinomaisen suorituskyvyn 3 hv:n teholla (huipputeho jopa 8 hv).

  • 21.5 21.5 tuuman suuri näyttö.
  • 23mm 23 mm ultarohut näyttö.
  • 2K 2K Full HD -näyttö.
  • Matkapuhelimen langaton lataus.
  • Sivupalkeissa liukumaton rakenne.
  • X Upright Frame – rungon uusi ja dynaaminen X-malli näyttää juoksumattojen esteettiselle muotoilulle uutta suuntaa.
  • Ammattilaistasoinen saksalainen juoksumaton matto, joka säästää energiaa, vaimentaa melua ja kestää kulutusta.
  • Kantava ja elastinen juoksualusta vaimentaa hyvin iskuja. Suojaa niveliäsi juostessa, koska alusta on kovan sijaan joustava. Parantaa myös juoksukokemusta.
  • Kolmionmuotoinen muotoilu takaa juoksumatolle täydellisen vakauden ja luotettavuuden.
  • Moottorin taajuusmuuttaja, korkea hyötysuhde ja energiansäästö, automaattinen lämpötilan säätö, erittäin alhainen melutaso.